30 Ocak 2013 Çarşamba

Gerçekleşen Umutlar Ve Hayaller




2012 biterken, 2012'de yapamadıklarım ya da ilerleyen vakitlerde 2013 için gerçekleşmesini istediğim planlar yapmış. Gerçekleştirmek istediğim hayalleri yazmıştım gerekçeleriyle birlikte. Burada "2012 Teşekkürler 2013 Hoşgel" adlı yazımdan okuyabilirsiniz.

Haftasonundan bu yana, 2013 için kurduğum hayallerden biri gerçekleşmek üzere yola çıkmış meğer. Cumartesi akşamı Ablamlara gitmiştik ve dün akşam üzeri de evimize geri döndük. Cumartesi akşamı ablamlara gittiğimizde Ablam, "Evde iş üzerine bir arkadaşının aradığını ve ablam bana bu konu hakkında iş arama girişimlerinde olduğundan dolayı, benden bahsettiğine dair bilgiyi" bana aktardı. İşin içeriğinden bahsetti. Havalara uçtum bende. Bir işim ve bir uğraşım olacağı düşüncesi çok güzel geliyor kulağa. :)

İşin içeriğinden, kafama takılan yerlerine kadar sordum. Ancak ablam tam anlamıyla bilemediğinden ötürü Yarını beklememi, tam bilgiyi almak üzere bayanı bizzat arayıp sormam gerektiğini söyledi. Pazar günü kahvaltımızı yaptık, ablam işe gitti ve bende ablamın aramasını beklemeye başladım. Sonrası heyecan ve ne yapacağını bilememe oldu. Sonuçta staj harici, ilk iş başvurum. :)

Dün anlaşmaya vardık ve yarın hayırlısıyla başlayacağım yeni işime. Heyecan doluyum birkaç gündür bu sebepten. Ve yine umut doldu içim. Uzun zamandır yapmak isteyip de yapamadıklarıma merhem olacak bu iş. Ve evdeki boşluğumu, gün içindeki günümü biraz daha hareketlendirmek isteğime ilaç olacak...

İşte böyle. Bir Umudum ve Hayalim gerçekleşiyor bu sıra. Gelişmelerden haberdar etmeye çalışacağım yine. Umarım hayallerimizin ve umutlarımızın gerçekleştiği nice zamanlar nasip olsun cümlemize.

Sevgilerimle... :)




2 yorum:

  1. Ne güzel yazmışsın...Kendin için dileklerin dualarının yanında başkalarını da düşünmüşsün..Teşekkürler:)

    YanıtlaSil
  2. Dileklerim ve dualarım cümlemize. Ben teşekkür ederim. :)

    YanıtlaSil

Bloğuma hoşgeldiniz. Yazımı okuduğunuz için teşekkür ederim.

İnşallah beni yorumlarınızdan mahrum bırakmazsınız... :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...