15 Mart 2013 Cuma

Fuar Gezimize Son 1 Gün



Yarın Annem, Babam, Kağan ve Benim için Fuar Günü... :) Geçen hafta bahsetmiştim, Bursa 11. Tüyap Kitap Fuarı Başlıyor... adlı yazımda. Burada bulabilirsiniz.

Fuar başlayalı 1 hafta oluyor yarın. :) Pazar günü de kapanıyor fuar.  Ve ben şu an yarın için iyice heyecanlandım. Bugün babam bilardo maçından sonra, buraya yani ablamlara geliyor. Ve haftasonu yine bizimle. :) Bu arada bu haftasonu burada ilk haftamızı da dolduruyoruz. 1 hafta nasıl da çabuk geçti değil mi?


Yarın Fuarın İmza günü listesine göre; birkaç yıldır şiirlerinin, kitaplarının ve sesinin hayranı olduğum Kahraman Tazeoğlu ile, Ve Küçük Şeyler Programı ile tanıdığım sohbeti güzel Üstün Dökmen ile tanışacağım. Bu iki yazarla ve onlarca yayının kitaplarıyla dolu fuar salonuna kavuşacağıma seviniyorum. Kitap Fuarları en güzel yerlerden biri bence, kitapevleri gibi... :))

Umarım yarını fotoğraflarla ve imzalı kitaplarımla yazabilirim fuar yazımı. Zira, heyecanlanıp da unutabilmem mümkün. :) Yarın benim için çok güzel bir gün olacak. Annem, Babam ve Kağan ile birarada olacak olmak bile yetiyor günümün güzel olmasına. Ki, kitaplarla dolu dolu bir gün olacak üstüne üstelik.

Bir de Aöf Kayıt meselesi var tabii. Yarın onu da halledeceğiz... Anlayacağınız; yarın dolu dolu bir gün olacak...

Görüşmek Üzere...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bloğuma hoşgeldiniz. Yazımı okuduğunuz için teşekkür ederim.

İnşallah beni yorumlarınızdan mahrum bırakmazsınız... :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...