29 Mayıs 2013 Çarşamba

Fotoğraflarla Bir Haftam - #7


Daha Önceki Fotoğraflarla Bir Haftam yazıları için buraya bakabilirsiniz. :)


Yaklaşan finallerimden ötürü, bu haftanın yazısı Bugüne anca yetişti. :) Finaller önümüzdeki haftasonu. Evde devam ediyorum bu seneden itibaren okumaya, İkinci Üniversite ile Aöf'den. Evde okumamın ilk senesi benim için cidden zorlu geçti. Şu haftada bitsin, kendime tatil ilan edeceğim o zaman. Bol kitap okumalı ve film izlemeli bir tatil. :)


Geçtiğimiz hafta, sakin ama dersler ve kitaplarla dolu bir haftaydı... Birkaç gündür hala devam eden bu süreç, bugüne kalan son dersim ile bitecek. Son 3 gündür de devam etmekte, ama son dersime çalıştıktan sonra bitiyor hayırlısıyla. Sonraki 2 gün ise tekrarlarla geçecek, ama umarım değecek... :)


Haftaya "İnsan Ve Toplum" dersi ile başlamıştım, güzel geçen bir dersti. Sınavlarda ne yapacağım merak ediyorum doğrusu. Finallerde zorluyorlar çünkü. Geçen dönem epey zorlanmıştım finallerde. Hayırlısı bakalım. :)


Hafta içinde bir gün saçlarımı ıslakken topladı yine annem; ben saçlarımı toplu iken de sevdiğimi düşündüm yine. Bazen çok havalı geliyor bana. =)

Bu sıra çok saçlarımdan bahsediyorum değil mi? Kestirmeyi Antalya'ya bıraktık bu yaz. Antalya'daki Hatice Yengem ile kestireceğiz gibi gözüküyor. Ve o zamana kadar da bol bol konuşacağım gibi gözüküyor... :D 



Perşembe günü Ablam ve Kağan ile kahvaltı sonrasından bu fotoğraf. Annem bizim evdeki tadilattan ötürü, Çarşamba akşamından eve gitmişti yine. Yazı getiren Anne-oğul epey şirin gözükmüyorlar mı? :) Canlarımdan onlar... <3 


Bursa Kitap Fuarı'na 16 Mart günü gitmeyi Kahraman Tazeoğlu için seçmiştim bu sene biraz da. :)  Ve o gün, kendisinden imza alma fırsatı bulmuştum. :) 2013 Bursa Kitap Fuarı Yazımı burada bulabilirsiniz. :)

Ve o imzalı kitabıma başlama fırsatını bir ara buldum ama sonra devam ettiremedim. Ancak başlamış olmak bile güzel. Kalemi güzel bir şair ve yazar kendisi... Benim sesini de sevdiğim yazarlardan biri ayrıca. :)

E tabii dersler dolayısıyla fırsat bulamayıp devam edemememin hüznü var ama, fırsat gelecek bu haftasonundan sonra inşallah. Elimdeki tüm kitaplarım için de... :)


Kağan'ın emeklemesi çok güzel bir şey bizim için. Kendisinin de öyle hoşuna gidiyor ki, evin her köşesini keşfediyor. En son olarak mutfak çekmecelerini de açmayı öğrendiğinden beri, her fırsatta bu mutfak çekmecesinin yanında soluk alıyor. Ve tabii durum bu oluyor. Ama bu halleri bana çok ama çok şeker geliyor, her yeri dağıtıyor olsa da. :D


En sevdiğim yabancı dizilerinden olan ve aslında tüm sezonlarını bitirdiğim bir diziyi yeniden izlemeye başlamıştım geçen haftalarda. Geçen açıp iki bölüm daha izledim. Cidden özlemişim. Bu resim size bir şey hatırlatıyor mu? One Tree Hill, çok güzel bir dizi benim için. Daha öncesinde yazmıştım, One Tree Hill ile ilgili bir yazı... Burada bulabilirsiniz... :) 


Ve bu fotoğrafla son vereceğim yazıma bugün. Kağan'ın uyku hallerini çok sevdiğimi önceki yazılarımdan da, İnstagram Profilimden de anlayabilirsiniz. :) Her hali ayrı güzel ama uyku halleri bir ayrı güzel. O bana huzur veren canlarımdan biri. :) (Maşallah Kuzuma)


Ve bu haftasonu finaller var. En nihayetinde bu sene bitecek böylece. Demiştim ya, zorlu geçti bu sene benim için. Vallahi Örgün Öğretim gibi değilmiş hiç. Öğretmenin ve arkadaşlarınla yaptığın dersin yerini tutmuyor hiç. Ama ilk dönemle, bu dönemim bir değil tabii. Sanırım alışıyorum. Seneye nasıl olur durumum bu ders konusunda bilmiyorum ama, bu seneden daha iyi olacağı kesin. :)

İlk dönemden iyi durumdayım şimdi. Ve Haftasonu bitecek sınavları merakla bekliyorum. Tüm Aöf Sınavlarına ve Birçok sınava girecek öğrencilere de başarılar diliyorum. Hepimiz için hakkımızda hayırlısı olsun inşallah...

Sevgilerimle... :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bloğuma hoşgeldiniz. Yazımı okuduğunuz için teşekkür ederim.

İnşallah beni yorumlarınızdan mahrum bırakmazsınız... :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...