13 Ekim 2013 Pazar

İzlemek İstediğim Filmler Listem




* Bu resim geçen sene okuduğum bir Msn Galeri yazısından alıntı. Beğenip bilgisayarıma almış saklamıştım, Google'a yazınca çıkmadı şimdi, ancak yazının adı İç Ferahlatan Mekanlar'dı. :)


Yazıma geçelim; Benim İzlemek İstediğim Filmler Listem Var... :)


Daha önce, birkaç senedir düzenli olmak için uğraştığımı söylemiş miydim? Söylemiştim diye hatırlıyorum. Lise sonun son zamanlarında ve üniversite yıllarımın başlangıcında bundan sonra planlı yaşamamın, elimden geldiğince, bana fayda getireceğine inandım. İlk önce derslerden başladım. Aradığım anda elimin altına gelebilecek notlar almaya başladım, hangi dersleri çalışmam gerektiği konusunda. Bilsem de notlarla kendimi motive ettim...

Sonra bu planı sağlığım ve egzersizlerim için uygulamaya başladım. Geri kalan her şey; beğendiğim bir söz, bir şarkı veya izlemek istediğim bir film vesaire... Saklamak benim için ayrı bir hobi halinde yani, küçüklüğümden beri. Tabii bu plan programlanmak konusu da yer edince iyice hayatıma, daha fazla saklama huyum arttı... Ya defterlerimden birine not ederim planlarımı, ya da bilgisayarımda saklarım... :)

Benim birçok yapmayı istediğim şeyler hakkında listem vardır mesela. Hem unutmamak için yazar not alırım, hemde açıp gördüğümde daha çok gerçekleştirebilme hızımı arttırmak için. Eh insan her zaman istediği vakti bulamıyor ne yazık ki... :) İzlemek istediğim filmler, okumak istediğim kitaplar, dinlemek istediğim müzikler, bakmak istediğim bir haber veya merakımı uyandıran herhangi bir durum... Hepsini liste halinde toplama gereği ve saklama gereği duyarım çoğunlukla. :)


* Msn Galeri - İç Ferahlatan Mekanlar yazısından aldığım resimlerden biriydi bu da. 
Böcek hobimden dolayı burada film izleyemezdim ben. 
Ama doğrusu burası da çok güzel dizayn edilmiş. :) 



Gelelim izlemek istediğim filmler listeme;


Armageddon
Müstakbel Erkek Arkadaşım
Elveda Katya

Aşka Davet
Yağmur Adam

Cesaretin Var Mı Aşka? (Jeux d'enfants)
Aşkın Büyüsü (Water for Elephants)
16 Dilek
Waverly Büyücüleri

Güzel Günler Göreceğiz
Paris’te Gece Yarısı
Şimdi Gel de Gör Beni
Çılgınlar Gibi

Karolin Ve Gizli Dünya
Pamuk Prenses Ve Avcı
Aşk ve Gurur
Roma’ya Sevgilerle
Ye, Dua Et, Sev

Söz Ve Müzik
Love Happens


Bu listenin tamamı değil tabii, sadece bir kısmı. Bir bu kadar daha Word dosyasında 6 sayfa var, aşağı uzunlamasına yani. :)

5'li halinde izleme düşüncem oluştu az önce düzenlerken, beşer beşer ayırdım o yüzden. İlk izlenecek film Leon filmi yani... :) Umarım bugün yarın izleyeceğim, Kuzenimin ve arkadaşımın ısrarları ile merak içindeyim ilk fırsatı bekliyorum izlemek için. İzledikten sonra İzledim yazısı da gelir inşallah... :) 

Bu yazı da böyle bir yazı oldu işte. Umarım bu listeyi burada paylaştıktan sonra, bir an önce başlarım vakit bulup... Tabi önce Leon... :) 

İzledim yazılarında görüşmek dileğimle... Sevgilerimle... :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bloğuma hoşgeldiniz. Yazımı okuduğunuz için teşekkür ederim.

İnşallah beni yorumlarınızdan mahrum bırakmazsınız... :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...