10 Aralık 2013 Salı

Fotoğraflarla 1 Haftam - #27


Önceki Fotoğraflarla 1 Haftam yazılarımı burada bulabilirsiniz. :)

Daha fazla fotoğraf için ise İnstagram sayfama buradan bakabilirsiniz. :)

Fotoğraflarla 1 Haftam yazılarım, geçtiğimiz haftayı fotoğraflarla değerlendirmek için yazdığım bir yazıdır. Yazmaya başladığımdan beri, haftalık olarak değerlendirmenin bana epey faydasının dokunduğunu farkediyorum. Bir haftayı nasıl geçirdiğimi, boşa geçirip geçirmediğimi gösteriyor bu yazılar... Bu sayede haftaya değişik başlıyorum. :)

Bakalım geçtiğimiz hafta nasıl geçmiş? :)



Bir hafta Fotoğraflarla 1 Haftam yazısı yazmamamın ardından, yeniden bu yazı altında buradayım. :) Dersler ve yoğunluklar dolayısıyla geçen hafta yazasım pek gelmedi, internete dahi yeni yeni dönüş yapmış durumdayım çünkü bu sıralar. :) 


Okuma anlarıma fazla fırsat bulamadığımdan, elimde hala Martin Eden var. Üzerine birkaç kitap okumuş olmama ve aslında bu kitabı sevmiş de olmama rağmen bitiremedim henüz. Bunu bitirene kadar kendime diğer kitaplara ağırlık vermeyeceğim dedim, inşallah 2013 bitmeden bitireceğim yani... :)


Geçtiğimiz hafta başına gelirsek; bir Gülben Ergen programı ile başladı haftamız fotoğraf olarak. Funda Arar sever misiniz? Annemle benim sevdiğimiz güçlü bayan sanatçılardan biridir Funda Arar. :) Güne müzik dinletisi ve ardı ardına güzel şarkılarla başlamak, fırsat buldukça çok severek yaptığımız büyük bir hobimiz ve alışkanlığımızdır annemle. :) 

O günkü müzik dinletisi, bir zaman epey yoğunlukla dinlediğimiz Funda Arar'dan olunca çok daha güzeldi... Çay keyfi ile de nasıl güzel gitti, mis.. :)


Kağan'ı biliyorsunuz, kendisi yeğenim olur. :) Artist duruşları, değişik halleri, izlemeye doyamadığım ve anı kaydetme çabalarımdan vazgeçemeyeceğim kadar seviyorum yeğenimi. Her anı çok başka, her yeni halleri mükemmel... Kuzuma maşallah. Bu da sevdiğim resimlerden haline gelen bir duruş pozisyonu oldu. :) Kağan'ım ve reklam izleme halleri. :))


Mum ışığı seven biri olarak, geçtiğimiz hafta elektriklerin yarım saat kesilmiş olmasına sevindim doğrusu. Elektrikler eskiden kesilirdi, yağmurda fırtınada veya haftalık birkaç sorun çıkardı belli olmazdı. Şimdi bu durumlar hallolduktan sonra pek fazla kesilmiyor evet. Ama ben elektrik kesildiğinde bu hafta epey özlediğimi anladım yine. Mum ışığında yazı yazmak benim için çok güzel bir duygu ve sevmeyi bırakmadığım bir duyguymuş, o gün elektrikler kesilince anladım. Ve resimdeki sayfada şöyle yazıyor; 

"Mum ışığında yazma şerefine erişmek, mükemmel...
05.12.2013 - Saat: 19.36 "

Ben içimden geldiğince böyle küçük notlar alırım bazen. İleride okudukça hislerimi ve düşüncelerimi okumak çok hoşuma gitmiştir hep... :)





İşte bu haller içindeyim bayadır. Ve bu sıra iyice de yoğunlaştı bu haller. Bir de müzikle ders çalışanlardanım ben, ve ders çalışma zamanlarımda da yeni müzikleri keşfettiğim oluyor böyle. Geçtiğimiz hafta da, Karadeniz müziği yapan Apolas Lermi'yi keşfettim. Hoşuma gitti doğrusu, şarkıları sesi, müziği. Dinlemeye devam edeceğimi düşündüğüm bir şarkıcı artık... :)



Ders araç gereçlerim ve Elmam, süper bir ikililer. Ders çalışma hallerini uzun tutunca acıkıyorum bazen. O yüzden uzun tutacağımı bildiğim zaman bir elma ile durumu çözmeye çalışıyorum bende. Doğrusu zayıflama çabalarım arasına giren güzel bir yöntem oldu kendisi, bende işe yaradı yani... :) Zayıflama çabalarım (veya forma kavuşma diyelim) devam etmekte... :)


Ah geçtiğimiz Pazar, yine bu bıdık tarafından uyandırıldım. Artık ben bu miniğime, minik uyandırma servisim deme kararı aldım. :) Büyüdü de, ayaklandı bile. Maşallah kuzuma... Zaman cidden çabuk geçiyor ve çoğunlukla farkedemiyoruz... 

Uyanmak hep eğlenceli benim için artık, çünkü benim minik uyandırma servisim var artık. =)

Günleriniz ve haftalarınız, güzel başlasın ve güzel devam etsin... :) 

Sevgilerimle, iyi günler ve mutlu haftalar... :)


Apolas Lermi demişken, ben en çok Yaban Eller parçasını sevdim bu ara. Bu yazımı bitirirken sizlerle paylaşmak istedim. İyi dinlemeler... :)


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bloğuma hoşgeldiniz. Yazımı okuduğunuz için teşekkür ederim.

İnşallah beni yorumlarınızdan mahrum bırakmazsınız... :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...