20 Aralık 2013 Cuma

Pinterest Hesabıma Buyurun


Geçmiş zamanda bahsetmişimdir belki; Pinterest hesabım birkaç aydır var, ama 1 aydır kullanmaya başladım. Sizleri de Pinterest sayfama beklerim... :) Sağ taraftan veya buradan ulaşabilirsiniz...



Pinterest bir fotoğraf paylaşma sitesi. Ama paylaştığınız fotoğrafları albümler (sitenin içeriğiyle panolar) içinde paylaşıyorsunuz veya bir sitede beğendiğiniz fotoğrafı da sitenize pinleme yöntemi ile aktarabiliyorsunuz. Bu günümüzde çok iyi bir özellik. Ancak ben yeni yeni kullanabiliyorum.

Birçoğu gibi beğendiğim fotoğrafları saklayan ve beğendiğim şeyleri ailem ve sevdiklerime gösterip paylaşmayı seven veya ara sıra açıp beğendiğim resimlere bakmak isteyen biriyim. Bazen çok sık bakmasam bile kenarda durmasını istediğim fotoğraflar oluyor. Bu tarz fotoğraflarımı paylaşmaya başladım bende Pinterestte. Gerek kendi çektiklerimden, gerek de beğenerek saklamak isteğimle kenara attığım resimleri paylaşmaya başladım. Ancak şimdilik çoğunlukla sevdiğim karikatürleri paylaşıyorum. :) İlerleyen zamanlarda da daha çok yeni kategorilerle resimler paylaşacağım inşallah...

Pinterest'ten dün bir mail aldım bu arada, Pinterest'in artık Türkçe de konuştuğuna dair. Sevindim elbette ama keşke Türkçe dili konmasaydı da dedim. Türkçe seçeneği olmadığından, kendi kendime ingilizce kategorileri çözmeye çalışıyordum, aslında çoğunu da çözdüm zaten. :) İngilizcemi eninde sonunda Pratikte de ilerletmeyi başaracağıma inanıyorum böyle böyle... :)

Pinterest'e ilk üye olduğumda, "aman Türkçe olmasın herkes gelir bu sefer" deniliyordu. Ama herkes gelse de, kategori içerikli olduğu için güzel bir siteyi bozamazlar sanmıyorum. Henüz tam anlamıyla Facebook vb sosyal paylaşım siteleri gibi meşhur değil, ama eğlenceli bir site. Hele benim gibi resim bakmayı seven biri için, çok güzel bir site.

Pinterest; başta kurumsal içerikli kullanılan bir siteymiş, ancak bir süre sonra kişisel olarak da kullanılmaya başlanmış. Sizde ilgilendiğiniz bir alanda resimler paylaşmak için bir Pinterest hesabı açabilir veya herhangi bir siteden sevdiğiniz resimleri açtığınız hesabınıza Pin'leyebilirsiniz. :) Karikatür severseniz veya benim sakladığım resimlerimi görmek isterseniz, Pinterest hesabıma göz atabilirsiniz... :)

Görüşürüz... :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bloğuma hoşgeldiniz. Yazımı okuduğunuz için teşekkür ederim.

İnşallah beni yorumlarınızdan mahrum bırakmazsınız... :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...