24 Mart 2014 Pazartesi

Fotoğraflarla 1 Haftam - #42


Fotoğraflarla 1 Haftam, her biten haftayı değerlendirmeye çalıştığım bir yazı dizisi. Bu yazı dizisi kimi zaman o haftayı nasıl geçirdiğimi düşünmemi sağlıyor, çoğu zaman da resimlerle sakladığım anılara dönüp baktığımda yazdıklarımla yeniden geri dönüyorum bu yazı dizisi sayesinde...

Diğer Fotoğraflarla 1 Haftam yazılarım için buraya,
Daha fazla fotoğraf için de İnstagram hesabım burada... :)

Bakalım geçtiğimiz hafta nasıl geçmiş? :)



Haftaya derslerden giriş yapayım dedim. Çalışmalar güzel geçiyor geçmesine ama, Kağan'ım varken eskisi kadar fırsat bulamıyorum. Hep bir oyun oynama zamanına hazırlıklı olmam lazım... :) Ne yapalım, öyle böyle ders çalışmalarımın güzel geçmesi için uğraşıyorum. :) Verimli bir hafta oldu bu hafta dersler açısından ama...


Kağan'ımın saçları kestirdiler annemle babam yine bu hafta. Ablamla eniştem gözünün önüne geliyor diye garip ve yamuk kesimde bulunmuşlar, Kağan durmadığı için. (Sol taraftaki resimde görüldüğü gibi)

Sağ tarafta son kesimin resimleri var. Ben ilk gördüğümde alman çocuklarına benzettim, ablamda "kasket takmış gibi" dedi. :) Ama hepimiz beğendik saçlarının bu halini de kuzumun. Ben sadece arkalarının kıvır kıvır hallerinin gitmesine üzüldüm. Ama yine uzar zaten en kısa zamanda. :) 


İnatla uyumamalarının birinin sonucunda, benim kollarımda uyudu yine bu  hafta Kağan'ım. :) Hayatım Kağan oldu, sırf ondan bahsediyorum gibi görünüyor belki. Ama hayatımın ciddi anlamda monotonluğundan ötürü de diyebilirim bu durum için. Ama doğrusu bu monotonluğu seviyorum, şikayetçi olduğum yok. Hem omzumda böyle bir melek uyurken, ne diye şikayet edeyim... :) Maşallah kuzumla bize...


Cumartesi günü Annemin dayısının oğlunun nişan töreni vardı. Tabii tüm akrabalar ordaydı, bizde resimdeki kuzenim Gizem ile bizdeydik. :) Nişanda değildik ama onun kadar hareketli geçti akşamımız bizim de. :) Epey güldük eğlendik, tabii Gizem ertesi günkü ygs sınavı için bazı konu başlıklarına baktıktan sonra. :) Dün de sınav mağduru olarak girdi sınava cancağızım. Hem iyi hem kötüydü demiş. Ama güzel geçmiş sınavı. Umarım emeğinin karşılığını alır.   


Dedim ya Cumartesi akşamı çok iyiydi diye. Resimdeki diğer şahıs da arkadaşımın kardeşi. Sınav mağduru ile sınav öncesi fotoğraf çekindik beraber. Bu da Sınav Öncesi Selfie'si oldu yani. :) 

Gizem'le her biraraya geldiğimizde ayrı eğleniyoruz zaten, Selin'le de öyle. Ama geçen Cumartesi akşamı da bir alem akşamdı. Nice nice böyle güzel anlara olsun inşallah... :)

Cumartesi akşamının bitiminde de annemlerin eve gelmesi ile muhabbetimiz başka boyuta taşındı tabii. Nişan'da kim ne giyinmiş, nişan nasıl olmuş sordum da sordum. Gizem'i yolladıktan sonrasında, benim nişan hakkında sorularım arttı. Annemlerin ve ablamların anlattığına göre; nişan epey hareketli geçmiş ve neredeyse herkes siyah giyinmiş. Ablamların da gelmesi ile ev iyice şenlendi yani Cumartesi akşamı.  Ve dün sabaha uyanmak zor oldu biraz bizim için. :) 



Dün İnegölde idik öğlenden sonra. Eğer bir yere çıkmayacak olsaydık, yapmak istediğim şey dün sabah çekmiş olduğum üstteki fotoğraftaki Kağan gibi ayaklarımı uzatıp oturmak olacaktı işim. Ama çoğunlukla yaptığım oturmak olduğundan, dışarıya çıkmış olmakta iyi geldi tabi.. :) Haftanın son günü yorucu oldu bir de. Bugünkü bu yazımın gecikmesinin de böyle bir sebebi var işte. :)


Geçtiğimiz hafta epey bir sakinlikle yoğunluk arasında geçti yani. Kağan yer değiştirmesi itibarıyla biraz huysuz. Anne-babaya da 2 ay boyunca her gün görmeye alıştığı için, onları arıyor çoğunlukla. Dün epey ağladı, ablamları evlerine bırakıp bize doğru gelirken arabada. Ama genel olarak baktığımızda, daha iyi olacak zamanla diyebilirim. Sadece diş sıkıntımız var işte. Bu aralar yine gecelerimiz sıkıntılı geçiyor, umarım çabuk atlatırız bunları da... :)

Okuduğunuz için teşekkür ederim, mutlu haftalar... :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bloğuma hoşgeldiniz. Yazımı okuduğunuz için teşekkür ederim.

İnşallah beni yorumlarınızdan mahrum bırakmazsınız... :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...