15 Mart 2014 Cumartesi

Selfie Denilen...



Selfie denilen modayı duymuşsunuzdur. Oscar ödül töreninde Ellen Degeneress'in çekmek için yeltenip, daha sonradan Bradley Cooper'a çektirdiği Selfie fotoğrafdan sonra, Selfie iyice moda oldu çıktı. :) Oscar ödül töreninden sonra, bizim Kağan ile yeni Selfie'miz de fena olmadı bence. Sizce? (Fotoğraf bugünden)

(Bilmeyenler için Oscar Ödül Töreninin Selfie Fotoğrafına buradan bakabilirsiniz)

Şaka bir yana, çok spontane gelişen bir fotoğraf karesi oldu bizim bugünkü fotoğrafımız. Aslında sadece, kuzum geldi diye çekinmek istediğim anlık bir fotoğraftı. Planlı, ya da sırf modaya uymak için olmadı yani. Ve evet, nihayet Kağan'ımız geldi bugün kavuştuk birbirimize... :)



Üstteki fotoğraf, Kağan ile oyun oynadığımız esnada çıktı bugün. :) Sabah Kağan babaannesigil ile geldi. 2 ayları doldu ve bugün evlerine döndüler babaannesigil. Kağan'ım beni öperek kaldırdı bu sabah yatağımdan. Sonra kahvaltımızı ettik ve çay keyfi yaptık beraber. Babaannesigil'i yola çıkmaları için yolladıktan sonra, beraber oyun oynamaya başlamıştık. 

Daha sonra Kağan bir anlık telefona daldığım esnada, benimle beraber telefonuma bakmaya başladı. Bende o arada açtım işte kamerayı. Zamanlayıcıyı Kağan'ın poz vereceğini tahmin etmeden açtım. Kameranın 5 saniyelik geri sayımını ayarlayıp çevirdikten sonra telefonun arkasını, poz verdim ve sarıldım yeğenime. Sonrasında da çıkan bu fotoğrafa çok güldüm ve çok beğendim... :) 

İşin garibi; beyefendi fotoğraf çekinmeyi unutmuş sanırken, kameraya gülümsemiş olması tabii ki. :) Eh süpriz oldu tabii resmi görünce benim için, Kağan da benimle poz vermişti... Bizi unutmamaması gibi, beraber yaptığımız şeyleri de unutmaması mutluluk verici.. Karanlıktı resim, bende İnstagram'da renklendirdim biraz :)

Resme baktığımda, gülen surat Kağan'ım vardı. :) Maşallah kuzum sana, hep gülsün yüzün inşallah. Tüm bebeklerin ve çocukların gülsün yüzleri inşallah... :)


Hepsi hatıra işte bu resimlerin...

Bazen nasıl saklayacağımı şaşırsam da, umarım hiçbirini ömrüm boyunca kaybetmeyeceğim. Ay ay saklamaya başladım uzun bir süredir ama bazen kafam karışıyor bu düzenle de. Böyle güzel anları, fotoğraflarla saklayabilmek çok güzel, bulamayınca veya kaybedince üzülüyorum biraz. Nice güzel anılarımız olsun sevdiklerimizle inşallah. Bir de umarım hep birlikte sevdiklerimizle böyle gülelim bir ömür boyu...

Sahi, siz nasıl saklıyorsunuz hayata dair anılarınızı içeren fotoğraflarınızı? Yorum yaparsanız mutlu olurum...

Ah ne diyordum; Selfie modasına uyduk bugün, yeğenim Kağan ile oluşturduğumuz müthiş bir fotoğraf çalışmasını sizlere sunmak istedim bugün. Hem Kağan geldi demek için, hem de sizlere bu resmi göstermek için... Kağan'ım geldi, ailecek kavuştuk birbirimize. Bir tek üzüldüğüm nokta, Kağan'ımın haftaiçi anne-babasından ayrı olacak olması yine. Allahım uzun süreli ayrılıklar vermesin ama inşallah... 

Allahım bol kavuşmalı bir haftasonu nasip etsin cümlemize. Sevgilerimle... :)


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bloğuma hoşgeldiniz. Yazımı okuduğunuz için teşekkür ederim.

İnşallah beni yorumlarınızdan mahrum bırakmazsınız... :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...