13 Haziran 2014 Cuma

Dünya'mıza Hoşgeldin İnci'm



Dünya'ya bir bebek geldi bugün, bir melek daha... Dayımın ve yengemin kızı doğdu sonunda. Güzel bir bekleyişimiz daha amacına ulaştı. Ve İnci'm, Kuzi'm doğdu sonunda... :) 22 yaşımda iken bir kuzenim daha oldu yeniden. Bu çok güzel bir duygu, söylemesi garip olsa da... :) 


Bugün içimiz kıpır kıpırdı sabahtan beri. Sabah annemle beraber, mutluluktan gözyaşı dökme durumları yaşadık. Hala da ara ara doluyor gözlerimiz... Hayatta böyle güzel heyecanlar var ki, insanın yüzüne kocaman bir gülümseme sebebi veriyor. Kağan'ımda da böyle olmuştum, hatırlıyorum. Allaha şükür, bize böyle güzellikleri nasip ettiği için... Yaşamı güzelleştiren nice anlardan biri bu da... :)

Sabah uyandık uyanalı heyecanla beklemeye başladık, Antalya'dan gelecek her bir haberi. Uzaktan haber bekleyişinde olmak da zor. Şimdi yanlarında değiliz maalesef. İnşallah 1 ay sonra kuzi'min yanında olacağız... :) 

Bu sabah 11 sularında girdi ameliyata yengem, sonra 12'ye doğru iki kişi çıktı o ameliyattan. Ben yine bugün bu olgunun ne güzel bir şey olduğunu düşündüm. Ve aklıma 2 sene önce ablamın Kağan'ımızı dünyaya getirdiği gün geldi sık sık.. Yengemin de, minik kuzimin de maşallah sağlıkları yerinde; şükürler olsun. Allahım ailelerini ve büyük ailemizi hep mutlu kılsın... :)


İnci'miz...

Bu heyecanımı paylaşmadan edemezdim. Hayatımızın bir parçası artık İnci'm. İnci Annannemin adıydı. İnci'mizin de Babaannesi yani... Annannem çok güler yüzlü ve iyi yürekli bir insandı. Kimin annannesi kötüdür dersiniz belki; ama ben annannemi ciddi bir sebeple sevmeyen birine hiç rastgelmedim. Annannemin adını yaşatmak istediler, doğan kuzi'mle dayımla yengem... Dilerim Annannem yattıkça, Allahım İnci'mize sağlık ve mutluluk dolu uzun bir ömür versin. Ve gerek annannemin gerekse de tüm çevresindekilerin güzel huylarını alsın İnci'miz... :)

Kısacası; benim ve ablamın küçük kuzisi, annemin küçük yeğeni ve dayım ile yengemin de küçük kızı olan İnci'miz doğdu bugün. :) Dilerim adıyla, mutluluk ve sağlıkla yaşar anne ve babasıyla... Allahım İnci'mize ve tüm yeni doğan bebeklerimize baht açıklığı ve yaşam güzelliği nasip etsin. :)

Hayatımıza ve Dünya'mıza hoşgeldin İnci'm... :)


Son olarak; Bu mübarek Cuma gününde dualarımız kabul olsun. Allahım tüm bekleyişlerde olanlara, güzel sonuçlar nasip etsin. Allahım hepimize bu güzel günde sağlık ve mutluluk nasip etsin. Mutlu günler olsun... :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bloğuma hoşgeldiniz. Yazımı okuduğunuz için teşekkür ederim.

İnşallah beni yorumlarınızdan mahrum bırakmazsınız... :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...