9 Haziran 2014 Pazartesi

Fotoğraflarla 1 Haftam - #52


Fotoğraflarla 1 Haftam, her biten haftayı değerlendirmeye çalıştığım bir yazı dizisi. Bu yazı dizisi kimi zaman o haftayı nasıl geçirdiğimi düşünmemi sağlıyor, çoğu zaman da resimlerle sakladığım anılara dönüp baktığımda yazdıklarımla yeniden geri dönüyorum bu yazı dizisi sayesinde...

Diğer Fotoğraflarla 1 Haftam yazılarım için buraya,
Daha fazla fotoğraf için de İnstagram hesabım burada... :)


Finallerimi bitirmiş halde karşınızdayım bu hafta başında. :) 1 seneyi daha bitirmiş bulunuyorum, bir dahaki dönemin başlangıcına kadar rahatım... Sınavlarım şükür iyi geçti. Dilerim sizlerin de sınavları iyi geçmiştir, ya da geçiyordur... :)

Geride bıraktığımız hafta nasıl geçmiş bakalım o zaman... :)




Haftaya gerek Kağan'ım gerekse de ben, böyle düşünceli bir giriş yaptık. :) Malum sınav haftasıydı benim için geride bıraktığım hafta, "Zamanı gelse de bitse" dedim dedim durdum. "Bir şeyi çok tekrarlarsan olurmuş" misali, haftasonu geldi de bitti bile sınavlar. Bu seneyi de kurtarırız inşallah. Geçen senenin 1.döneminden kalan şartlılarımın, tekrar şartlı olarak geri dönmüş olması sebebiyle, kurtarılması bu dönemimin not ortalamasına bağlı... :) 

Ne kadar çok konuştum yahu, yazamayınca birkaç gün böyle oluyorum işte. :) Kağan'ım yukarıdaki resimde, dalgın dalgın reklam izliyordu (maşallah kuzuma). Kağan azı dişlerden 2'sini daha çıkarıyor olduğundan, zorlu geçen bir hafta oldu maalesef. :/


Yaz ayında bu havaları yaşamaya devam ediyoruz. Yağmur zamanında yağmadı pek bu sene, barajlar geç de olsa dolacak gibi. Tabii bu bizim tahminimiz, bundan sonra biraz zor diyorlar... Ama Haziran ayında bu havayı da görmek varmış işte. :) Neyse yaza kadar kilolardan kurtulma vaktimiz uzamış oldu böylece, vardır bunda da bir hayır... :)


Ve Cuma günü, ablamlara gitmeden önce bu fotoğrafı paylaştım İnstagram hesabımda. Çünkü haftasonu saçlarıma kıymanın vakti olduğunu düşünüyordum, hazır dışarı çıkmışken. :) 

Bu saç kestirme isteğim birkaç aydır vardı. Aslında son kestirdiğim Geçen sene Temmuz ayından sonra uzayınca, kısa saç kestirme merakım yeniden gün yüzüne çıktı. Ben ki, öyle çok severim ki uzun saçı, ama sanırım şu kısa saçı kullanınca bazen alışkanlık yaptığı doğru. :) Dehşet içindeyim inanın ki. :) 

İlerleyen günlerde bu konudan bahsedeceğim, o yüzden çok uzun yazmıyorum bu konuda. Ama saçlarım artık kısa, bakınız aşağıda... :)


Son olarak, saçımın kısa halini gösterip kaçayım o zaman. :) Uzun zamandır en kısa kesilmiş hali oldu bu saçımın. Ben "Biraz daha bile kısa kesebiliriz" dedim ama, "kısa kesersek yüzünün tüm uzunluğu ortaya çıkar." dediler. Ben işte bu sebepten kısa kestirmiyordum zaten. Ama yine de yüzümün tombulluğu çıkmış gibi bence. Sizce? :)

Ve ben beğendim, sonuçtan memnunum. Annemle saçımızı kestirdiğimiz yer, işini bilen bir yerdi. Şükür kuaför mağduru olmadım yani. :) Yakışmış mı diye sormadan edemeyeceğim sizlere. Nasıl olmuş, yakışmış mı bana kısa saç? :)

Mutlu bir hafta diliyorum yine hepimize... :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bloğuma hoşgeldiniz. Yazımı okuduğunuz için teşekkür ederim.

İnşallah beni yorumlarınızdan mahrum bırakmazsınız... :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...