1 Haziran 2014 Pazar

Odamın Değişim Halleri - 2


Daha önce Değişim Halleri İyidir- Odamın Değişim Halleri adlı yazımda, odamda yapılan küçük değişimlerden bahsetmiştim. :) Bu yazımda da, o yazımda bahsettiğim beklenen bir diğer değişimin tamamlandığından bahsedeceğim. Öncesi ve Sonrası yazısı gibi olacak yani biraz... :)


ÖNCESİ...

Mart'ta odamın değişim hallerine, önce kitaplığımın askıları eklenmişti, daha sonra da geçici bir kitaplık rafı... Önceki hali üstteki gibiydi yani. Tabii ki bu hal epey rahatsız edici idi, çünkü geçici olduğundan ötürü rastgele bir raf düzeneği oluşturacak bir formda raf kestirmişti babam. Gecikmesinin sebebi ise, makine açılmamasından ötürüydü. Başta bana da saçma gelmişti, yeni hali için sabırsızlandığımdan ötürüydü herhalde. Ama yeni açılan bir tanıdığın dükkanı idi, ve kesim makinesi açılmamıştı henüz. Benim bildiğim bu...


SONRASI...

Birkaç kere soruşlarımızın sonunda, en nihayetinde yeni rafımıza kavuştum. Sonrası da resimde görüldüğü gibi, son halini aldı şükür. :) Beyaz kesinlikle benim odam için estetik ve nefislik açısında müthiş olmadı mı sizce de? :) Hayırlı günlerde, güzel kitaplar okuyup kaldırmayı nasip etsin Allahım. Nice güzel kitaplar okuyayım inşallah... :)

Bu kitaplığı bayadır belkiyorduk annemle; şimdi gözlüğümü de, Kağan'ın ulaşmasını istemediğim birçok şeyi de kaldırabiliyoruz oraya. :) Bu benim ayrı formda bulunan ilk kitaplığım. Daha önce, büyük kitap rafları olan masam vardı. Bu kitaplarım ve birçok kitabım da maaalesef bu kitaplıktan önce, masamın altındaki rafta idiler. Şimdi Kitaplarım asıl yerlerine kavuştu, bizde büyük bir alana kavuştuk. :) Çok fazla kitabı olmayanlar veya, diğer kitaplarını bir başka yerde saklayıp bir kısmını gözünün önünde tutacaklara öneririm. Hep sevmişimdir, raf tarzında kitaplıkları da... :)

Sevgilerimle...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bloğuma hoşgeldiniz. Yazımı okuduğunuz için teşekkür ederim.

İnşallah beni yorumlarınızdan mahrum bırakmazsınız... :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...