1 Temmuz 2014 Salı

Haziran Biter, Temmuz Gelir...


Bir ayı daha bitirmiş olmanın garip bir hüzünle karışık mutluluğu var. Hüzünle karışık bir mutluluk diyorum; çünkü her ne kadar tatil vaktimizin yaklaşmasına seviniyor da olsam, bir ayın daha bitip zamanın hızla akıyor olmasına da bozuluyorum çoğu zaman... :)

Böyle düşünürken yine, bir ayı daha geride bıraktık işte. Nasıl geçtiğini düşünmeden edemiyorum her ay bitiminde, ve yeni ay başlangıcında... Haziran bitti Temmuz başladı. Ve ben istediğim birkaç şeyi tam olarak halledemedim daha. Haziran verimli bir aydı yine de, Temmuz da güzel gelsin geçsin inşallah. :)



Haziran Nasıl Geçti Sorusunu sordum bugün kendime sık sık;

Çoğunlukla sakinlikle doluydu diyebildiğime sevinsem de; beni üzen, düşündüren ve çözüm yolları aramama sebep olan olaylar da yaşadık Haziran 2014'de. Şimdi geride bırakmış olmak her ne kadar bir yandan güzel de olsa, bir yandan da kötü işte anı yitirmiş olmak... Ve senenin ilk yarısı, ilk 6 ay bitmiş oldu böylece...

Haziran'da en somut olaylardan biri, Aöf Sosyoloji Lisans bölümümün 2.senesinin finallerini güzelce bitirip, sonuçlarımı da güzel almam oldu. Bu sene 2.senemi sorunsuz bitirmiş oldum ve ilk senedeki şartlılarımı da vermiş oldum böylece. İlk senemdeki rahatsızlıklarım dolayısıyla sorunlu olan şartlılarımı alttan ders olarak almıştım, verdim yani bu sene aldığım dersleri şükür... :)

Sonra bir diğer somut olay; Kağan'ımın iyiden iyiye büyüdüğünü ispatlaması oldu. Haziran ayında konuşmaya başladı Kağan. Tam olarak konuşmuyor ama eskiye nazaran daha iyi konumda... :) Bu Temmuz 2.yaşını bitirecek Kağan'ım. Düşünüyorum da, zaman nasıl geçti de büyüdü benim canım yeğenim maşallah...

Bir de iyice öğrenmiş olduk ki; Kağan haftasonlarını anne ve babasıyla daha verimli geçirebildiği takdirde haftaiçlerinde daha sakin oluyor... Bunu daha önceden de biliyorduk. Ancak haftasonlarında ablamlar 2 gün boyunca değil tek bir gün izin alabiliyorlardı; onda da bize geliyorlardı. Şimdilik 3 haftasonudur alıyorlar Kağan'ı. Şimdi haftaya gideceğimiz Antalya tatilimizde Kağan'ım ne yapacak merak içindeyiz. Geçen seneden daha bilinçli durumda artık. Allah yardımcımız olsun... :)


Temmuz Ayı geldi, bereketi ve mutluluğuyla da biter inşallah... 

Çok film izledim, az kitap okudum. Ve bol bol sevdiklerimde bulunmaya çalıştım. Ama güzel geçti nihayetinde Haziran... Temmuz ayı da güzel geçen bir Ramazan ayı olsun diliyorum. Ramazan ile beraber; kırgınlıklar ve küslükler bitsin, güzel ve mutlu günler bizlerin olsun inşallah...

Temmuz Ayı'na ve belki de Ağustos'un bir kısmına tatil anlarımızı sığdıracağız. Bu Temmuz için heyecanlıyım yine, birçok plan yapıyorum yine fazlaya kaçmamaya çalışarak. Çünkü hayat ben fazla plan yapınca, hazmedemiyor bozmaya uğraşıyor... :)

Temmuz ayı için; 2-3 aydan beri fırsat bulamadığım kitaplarımı okumayı, izleme listemde bulunan nice filmimi izleyebilmeyi diliyorum... Bir şekilde değerlendirme yazısı yazmak, Temmuz'a hoşgeldin diyebilmek istedim. Detaylı bir yazı değil, üstü kapalı bir yazı oldu daha çok. Temmuz; hepimiz için mutlu ve dolu dolu tatil günleriyle geçen bir ay olsun inşallah...

Sizlere güzel bir şarkıyla veda etmek istiyorum, Haziran'da çok dinlediğim parçalardan biri, Gökben'in Aşk Dediğin Laftır şarkısı oldu. İnsanın içine yaz coşkusunu iyice katıyor doğrusu. Sevgilerimle... :)


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bloğuma hoşgeldiniz. Yazımı okuduğunuz için teşekkür ederim.

İnşallah beni yorumlarınızdan mahrum bırakmazsınız... :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...