1 Ağustos 2014 Cuma

2013'ten 2014'e, Yıllar Geçiyor...


*Diyorum ya Yıllar Geçerken, alın size geride bırakılmış bir 1 yıl öncesi ve sonrası yazısı... Yıllar geçtikçe nasıl değiştiğimizi görmeyi çok seviyorum böyle kayıt altına aldıklarımızla... :)


Geçen sene geldiğimizde Antalya'ya, Kağan'ım daha 1 yaşında idi. Ve henüz yürümüyordu, ama yürüdü yürüyecek gözüyle bakıyorduk emekleme performansına ve atak hareketlerine göre. Tabii döndükten sonra Kasım ayında yürüdü maşallah, orası ayrı... Kuzumla fotoğraf çekinebiliyorduk, çünkü kuzum o zamandan beri poz vermeyi seviyordu. 31 Temmuz 2013'de güzel bir Selfie pozumuzu yakalamış bulunmuştum yine, öyle güzel ve anlık bir poz olmuştu ki, hala görünce güzel bir hatıra oldu diyorum birçok fotoğrafımız gibi... O fotoğraf, tabii ki üstteki fotoğraf... Maşallah bize değil mi ama? :D

Antalya'ya geldiğimizde yaklaşan 31 Temmuz ile beraber, bu fotoğrafı değerlendirmek için 1 yıl sonrasına denk gelen aynı gün fotoğraf çekinmeyi ve üzerinden geçen zamanı görüntüleyebilmeyi düşlemeye başladım.


Dün bir an balkon sefası yaparken gündüz vakti, Kağan'ım birden yanımdaki boş sandalyeye oturunca dayanamadım fotoğraf çekelim dedim Kağan'a. Kuzum da usluca durdu ve poz verdi yine bana. Sonra aklıma geldi, dünün 31 Temmuz olduğu. Ve unuttuğum şeyi içgüdüsel olarak gerçekleştirdiğimi farkettim. İstediğim böylece gerçekleşmiş oldu şükür. Bir hatıra fotoğrafı daha eklendi anılarımıza...

 Gözlüğüm her ne kadar parlamış da olsa, değişim görülüyordur diye düşünüyorum. Geçen seneki fotoğrafımız gölgede yandığım günün şişliği vardı suratımda ama tabii şişmanlığım da yok değildi. Bendeki değişim büyük ölçüde var bence. 

Ama kuzumun bakışı tesadüftür müdür ki, 2013'teki gibi aynı yönde bana ve kameraya doğru... Derler ki, bu hayatta hiçbir şey tesadüf değildir, asla da olmayacaktır. Bu görüşü Osho savunmuş, burada bahsetmiştim. İyiden iyiye bu görüşe inanmaya başlıyorum bende... :)


Ve bu da ikinci pozumuz oldu sonrasında. :) Çok güzeliz bence; günden güne, yıldan yıla ve aydan aya büyüyoruz şükür. Ve mutlu ve iyiyiz maşallah. Allahım ağzımızın tadını bozmasın cümlemizin inşallah... 

Diyeceğim o ki; Yıllar Geçiyor, umursamadan dur duraksız. Geçe dursun yıllar, anın tadını çıkarmaya ve hayatımızın güzel anlarını değerlendirmeye devam edeceğim ben. Hayat böyle güzel, yıllar geçtikçe daha da sıkı tutunarak ve daha da çok hatırlamaya ve keyfini çıkarmaya bakarak... Nice anlarımız olsun kuzumla ve ailemizle, ağız tadımızın bozulmadığı ve her anımızın tadını çıkarabildiğimiz... :)

Sevgilerimle... :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bloğuma hoşgeldiniz. Yazımı okuduğunuz için teşekkür ederim.

İnşallah beni yorumlarınızdan mahrum bırakmazsınız... :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...