16 Aralık 2014 Salı

Rüyalarla Etki-Tepki Meselesi

3-4 gündür gördüğüm rüyaların etkisinde garip bir haldeyim. Etki-tepki halindeyim resmen. Havaların soğuk olması da işime geliyor bu sebeple, alıyorum sıcak içeceğimi elime ve bol bol düşüncelere dalıyorum. Rüyalarım bu sıra beni fazla etkiler oldu resmen...



Mesela bir gün deniz yolculuğu yapıyorum garip bir mutluluk yaşıyorum, hemen ertesi gün arkamdan koşturanlardan kaçıyorum, bir ertesi gece rüyamda yangın çıkıyor kaldığımız sözde evimizde... (Resim bugünki kahve keyfimden. Dünkü rüyamdaki kargaşayı düşündüm bugün de ama sonuç; rahatsızım ama beni rahatsiz eden rüyami hatırlamıyorum :/ )

Bir de, vizeler biteli 1 haftayı geçtiği halde sürekli İstatistik dersinin vizesine çalışıp duruyorum rüyalarımda. Hayır anlamadığım, iyi geçtiğini düşündüğüm bir derse bilinçaltımın neden bu kadar takılı kaldığı? Gerçi hak vermiyor değilim de, konu sayısal bir ders olunca takılı kalıyor demek ki garibim. Sayisal'dan yana çekeceğim varmış demek... :)


Etki-Tepki demişken, bu düşünceler içinde iken beynimin içinde sürekli romantik şarkılar çalıyor ve durup dururken kalbimde bir burukluk hissediyorum bazen. Bunların etkileri de benim icin garip, tepkim yine düşünmek ve hissettigimi yazabilmek sadece. Enteresan haller bunlar, hayırdır inşallah. Kahvem bile bu duruma şaşmış durumdaydı bugün... :)

Diyeceğim o ki, ben burasız yapamadım yine. Yazasim yoktu dünden beri, ama bugun bunları es geçmemeliyim dedim. Eklemek isterim ki, icraata geçmeye başladığım düşüncelerim de hakim bu sıra. Inşallah bir dahaki birkaç yazımdan sonra bu konularda da yazabilirim.

Bende durumlar böyle işte, sizlerde de iyidir inşallah? En kısa zamanda görüşmek üzere, havalar soğuk aman dikkat edelim kendimize. :))

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bloğuma hoşgeldiniz. Yazımı okuduğunuz için teşekkür ederim.

İnşallah beni yorumlarınızdan mahrum bırakmazsınız... :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...