15 Mart 2015 Pazar

Pazar Yazısı - #13 - Verimli Haftasonu...


Bu hafta epey yorucu ve hızlı geçti, Bu yazımda bahsetmiştim en son sizlere. Bitmek üzere olan bu hafta içinde yazdığım ilk ve tek yazı oldu zaten kendisi. :)

Ama haftasonu, bir o kadar sakin ve verimli geçti çok şükür. Nihayet son hızla başladığım ders çalışmalarım mı dersiniz, epeydir vakit ayıramadığım masamda verimli takılmalarım mı dersiniz, yoksa yoğun bir haftanın ardından miskinliğe değil de tüm bunlara odaklanarak toparlandığımı mı anlatayım dersiniz? :) Hepsi şükür gerçekleşti yani...

Derslerin beni bekliyor oluşu epey rahatsız ediyordu bir süredir, başladım bu haftasonu nihayet. Odamdaki masama uğramayışımdan ötürü, gözüme epey dağınık gelen kitapların düzensizliğini tekrardan toparladım. Dağınıklığa ve düzensizliğe, pek tahammülüm yoktur fazla eşyalarım konusunda... :) Ders planımı da yaptım. Dün akşam ve bu sabah, dinlenme evrelerini de ailecek atlattığımıza göre, yeni haftaya hazırız demektir. Bundan sonra; yine düzenli ve bol ders çalışmalı, ama rahat günler beni bekliyor en azından. :)


Pazar günümüze, yani bugüne gelince; Bugün YGS sınavı vardı öncelikle. Umarım sınava giren herkesin sınavı güzel geçmiştir. Bizim tanıdıklardan bildiğim 3 kişi vardı sınava giren. Başta onlara ve herkese geçmiş olsun dilerim...

Biz güne geç başladık bugün, Pazar günlerinin adetidir bence bu çoğu zaman. Bugünü de bol çalışmalı ve üst resimde gördüğünüz defterlerime daha fazla zaman ayırmalı bir gün ayırdım kendime. Malum bu hafta, pek zaman ayıramaz oldum yine derslere ve birçok şeye. Ama gönlüm hep yazmakta ve elim hep bir kalem arayışındaydı. Bende iki gündür, fırsatımı değerlendiriyorum. Yazdıkça yazıyorum. Bu hafta size bahsedeceğim birkaç konu var mesela şimdiden, güzel konular da bence üstelik. :)

Farkettim yine, 1 hafta yazamasam çok özlüyorum burayı. Özlemişim yine, hayatımın parçası oldu bu blogta farkede farkede... Bizde iyi haberler var şükür bu haftasonu, ama bu haftaiçine dair endişelerim var hala biraz. Kağanımın özlem dolu hırçınlıklarıyla başa çıkabiliriz bu hafta inşallah diyorum, dualarımda ve dileklerimde. Sizler bu Pazar gelecek haftaya dair ne düşünüyorsunuz acaba, merak etmeden de edemiyorum... :)

Bizde böyle efendim, sizin Pazar'ınız nasıl geçiyor? Aklınızdan, gönlünüzden neler geçiyor? Umarım hepimiz için hayırlısı olur bu hafta. Sevgilerimle... :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bloğuma hoşgeldiniz. Yazımı okuduğunuz için teşekkür ederim.

İnşallah beni yorumlarınızdan mahrum bırakmazsınız... :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...