31 Ağustos 2015 Pazartesi

Ve Geldik Ağustos Ayının Da Sonuna...



Ve geldik Ağustos ayının da sonuna; sürprizlerle ve sevdiklerimizle dolu dolu geçirdiğimiz bir aydı. O da geride kalmaya mahkum oldu şimdi... :)

Son yarım saatte yazıyorum şimdi. Ve bugünün güzelliklerini ekleyerek Ağustos'a veda etmek istedim... Uyku hallerini nasıl sevdiğimi bilirsiniz zaten, Kağanımın bugünden uyku hali sağ tarafta yine maşallah ve çok şükürlerimizle... Diğer yanındaki fotoğrafa da gelince, bugün yunuslar bize yazı uğurlama gösterisi yaptılar. Ne kadar çektiysek de videoya annemle, olmadı istediğimiz gibi bir görüntü. Sadece karaltı görünüyor. Bende videodan küçük bir görüntü ekledim, sırf bu güzel değerlendirme yazısını yazabilmek için..

Bugün bu eve taşındık taşınalı ilk defa bu kadar net bir yunus sürüsü gördük annemle. O kadar net, o kadar canlılardı ki; sırt kısımlarını da atlayışlarını da görebildik annemle. O kadar çoktular yani. Kağanıma her ne kadar göstermek istediysem de bakmaya da canı yoktu, göremedi de kuzum... Bizde annemle izledik, ta ki gözden kaybolana dek... Bu gece itibariyle balık yasağı bitiyor onun mu haberini aldılar ki acep? :)

Günümüz güzeldi, Kağanımla bol çizgi film izledik yine.  Bu sıra iyice çizgi filmlere tutkun olmuş, bu huyundan vazgeçirme çabalarımıza girdik. Yavaş yavaş sınırlandırmaya çalışıyoruz annemle... Babaannesi ve dedesi ile kaldığı vakitler bitti, 1 haftadır da yine gündüzleri bize döndü kuzum şükür...


Ağustos nasıl geçti konusuna gelince;

Sevdiklerimizle dolu dolu ve sürprizlere gebe bir aydı bizim için. Bol vakit geçirmelerle dolu doluydu benim için, ailem ve sevdiklerimle.
Ağustos ile beraber bir yaz'ı daha uğurluyoruz yine. Ve bu sefer daha garip hissettirdi Ağustos'u uğurlamak bana. Çok şey öğretti yine bu yaz; an'a kapıl, dinle, elinden geleni yapmaya devam et sevdiklerin ve ailen için, unutma ve hissetmeye çalış her anı yeniden-başka hallerde... "Dedi de durdu işte. Bende iyi dinledim ama epey öğütlerini..."
Tadilatımız oldu son haftasında Ağustos'un üstelik bir de. Daha dün bitti ya hani temizliği evimizin. İşte şimdi Eylül'ün durgunluğuna kapılma vaktine doğru akıyor saatlerimiz...


Saat itibariyle hüzünlenmiş oluyorum ama, bu sefer Eylül'ün gelişi beni daha da fazla heyecanlandırır oldu nedense. Sanırım tek sebebi sıcak olması idi havaların, uzun zamandan sonra ilk defa bu kadar etkilendim yaz sıcağından bu yaz... :)

Ve gelelim son sözlerime; Eylül'ü kucaklamak için can atıyorum bu gece ben. Bir yandan mevsim geçişlerinden ötürü korkmam gerek ama, bu sefer en az korktuğum yazlardan birindeyim sanırım. İyi hissediyorum kendimi. Hüznüyle değil de, sakinliği ve serinliği ile gelsin Eylül ayı dilerim; hem gökyüzünün hem de ülkemizin seyri açısından... 

Sevgiyle gel Sonbahar, bu yaz çok özledik seni...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bloğuma hoşgeldiniz. Yazımı okuduğunuz için teşekkür ederim.

İnşallah beni yorumlarınızdan mahrum bırakmazsınız... :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...