1 Ağustos 2017 Salı

İzlemek İstediğim Filmler 3 - Yabancı Film Odaklı



Bir önceki yazım olan İzlemek İstediğim Filmler 2 yazısı, Temmuz 2017'de o listeden izlediğim son film olan Saksı Olmanın Faydaları filmi ile bitirmiş bulunmaktayım.

İkinci listemdeki filmlerden en sevdiğim filmlerin başında; Serendipity, Pamuk Prenses Ve Avcı ve de Kış Savaşı 2 var... Saksı Olmanın Faydalarını da beğendim ama saydığım 3 film kadar değildi doğrusu. :)

3. listeye gelince; diğer iki listede yaptığım hataları tekrar etmemek üzere hazırladım bu listeyi. Kesinlikle mükemmel filmler seçtiğimi düşünmüyorum ama çok izlemem gerektiği söylenen filmleri eledim sadece. Bu sefer gerçekten izlemek istediğim filmler var bir kere. Bir de artık izleyemediğim filmleri de yarım işaretlemeyi ihmal etmemeyi alışkanlık haline getirdim, sonuna kadar bitirmek için dayanmayı seçmektense! :)


Bir önceki listemde 21 adet film vardı, bu sefer ise 16. Gittikçe azalıyor mu ne? Bu sefer yazı aralıkları uzun olmasın diye, gerçekten izlemek istediklerimi yazdığım için böyle oldu sanırım. Şimdilik bu kadar yeter. En azından, daha çabuk liste bitirir ve daha çabuk listeyi yenilerim...



İzlemek İstediğim Filmler 3;

Bir Zamanlar
Çılgın/Güzel
İnto The Wild
Aşk Tarifi (The hundred food journey)
Çılgınlar Gibi

Hücre 7 Mucizesi
The Way Back
My Way
Piyanist
Hachiko (-)

Sıcak Kalpler
Eyvah Yaş 40 (-)
Gelin Benim Olacak
Parti Zamanı (-)

Little Miss Sunshine


Farkettiniz mi bilmem, daha çok romantik komedi var bu sefer listemde. Ben Romantik Komedi severlerdenim ve bu liste bitsin bir tane de sırf Romantik Komedi odaklı filmleri ekleyeceğim (Gerçi daha ne kadar odaklı olacaksa!). :)

Neyse ne diyorduk, bu sefer farkettim ki istek dışı yabancı filmler kalmış listede. İzlemek istemeyip de elediğim filmler haricinde, birçok Türk filmini izlediğimden olsa gerek diye düşünüyorum. Bu sebeple, Yabancı Filmler Odaklı diye yaptım yazının ismini. Ama bu demek değil ki liste bitene dek Türkçe film izlemeyeceğim. Katı kuralları olmayan, sadece izlemek istediğim filmleri unutmamak ve izlemek adına tutulan bir liste bu da; tıpkı diğer izlemek istediğim filmler listelerim ve okumak istediğim kitaplar listelerim gibi... :)

İzlediğiniz ve önce bunu izle diyeceğiniz film var mı bilmiyorum. Sizin de acaba böyle listeleriniz var mı? diye merak ediyorum sadece... Bu listeden bugün iki film izledim bile; Bir Zamanlar (Once) ve Gelin Benim Olacak (Made Of Honor) adlı filmleri... Tereddütsüz söyleyebilirim; en güzeli Gelin Benim Olacak (Made Of Honor) filmi idi, hem epey eğlenceli hem de romantik, bu yazıyı bitirdikten sonra bir şans vermenizi tavsiye edebilirim.

Ağustos'a da merhaba diyerek yazımı sonlandırıyorum. Bol film izlemeli kitap okumalı anlarımızla dolu mutlu bir ay olsun. Sevgiler... :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bloğuma hoşgeldiniz. Yazımı okuduğunuz için teşekkür ederim.

İnşallah beni yorumlarınızdan mahrum bırakmazsınız... :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...